21 Ağustos 2007 Salı

PerfSpot.com


PerfSpot, her yaştan, cinsiyetten insanların ilgi alanlarını ve sevdikleri şeyleri web ortamında paylaşabilmeleri için mükemmel bir web portalı sunma amacıyla oluşturuldu.

Internet büyüklüğünün ne kadar olduğunu bilmediğimiz, geniş bir bilgi ağıdır. PerfSpot internetin SİZİN olduğu bir alandır, sizin Perf resimleriniz, sizin Perf haberleriniz, sizin Perf siteleriniz.

Hepimiz bu çılgın dünyada yaşıyor ve diğer insanların neler yaptığını öğrenmeyi seviyoruz. PerfSpot size bağlantıda olma hissi verir. İnsanlar şehirlerinde neler olup bittiğini paylaşabilir. Bir partide çekilmiş komik resimleri sergileyebilir. Ev yapımı bir videoyu yayınlayabilir. Hatta PerfSpot dünyanın birçok yerindeki üyelerle iletişim kurmanızı sağlar! PerfSpotta sunabileceklerinizin ve bulabileceklerinizin sınırı yoktur.

PerfSpot.com internet üstünde, toplumsal kuralların olmadığı bir topluluk yaratmak üzerine kuruldu. En sevdiğiniz resimleri paylaşın, arkadaşlarınızla mesajlaşın, herkesin görebileceği için bir mini belgesel çekin… sınırsızsınız! Üstelik sunumlarınızdan para kazanabilirsiniz! TÜM kategorilerdeki günlük yarışmalar, dünyanın dört bir tarafından insanların gönderdiği, sürekli değişen bir içeriği oluşturuyor.

Diğer insanların komik veya şaşırtıcı bulduğu şeylere puan verebilir ve yorum yazabilirsiniz. Sevdiğiniz çılgın web sitelerine link verebilir ve yerel haberleri paylaşabilirsiniz.

PerfSpot.com’un güzel tarafı PerfHayatlarını burada yaşayanların bir sınırının olmamasıdır. Kadın - erkek, genç - yaşlı, HERKES gülmeyi ve eğlenceli ve heyecanlandırıcı bulduğu şeyleri paylaşmayı sever. Öyleyse devam edin, kendinizi ifade edin, size Perf gelen şeyleri gösterin! Sizin gibi düşünenlerin sayısını görünce şaşıracaksınız!eyleri paylaşmayı sever!uğu şeyleri paylaşmayı sever!bilmekten zevbk.

Kurallar değişti… var mısın?

PerfSpot.com

Hiç yorum yok: